Leveransvillkor

När du handlar hos oss ingår alltid moms i det angivna priset. Vi levererar alla produkter inom Sverige, i samarbete med PostNord eller DHL. Varorna hämtas på närmsta utlämningsställe el i postlådan. Kostnad för frakt inom Sverige är 69:- och fraktfritt vid beställning över 799:-. paket som väger över 2kg betalas extra frakt beroende på vad det väger. Ni kan även hämta paketet i butiken utan kostnad. Om du inte hämtar ut ditt paket skickas det tillbaka till oss och vi har rätt att debitera dig en avgift på 300 kronor.

Speditorer

Leveranstiden är normalt ca 2–3 arbetsdagar, beroende på om produkten finns på vårt lager. Vi gör alltid allt vad vi kan för att hålla den uppskattade leveranstiden, för att du ska få hem dina produkter så snabbt som möjligt. Ibland kan det dock ta lite längre tid än beräknat, om vi till exempel får vänta på leverans från leverantören. Men vi levererar din beställning så fort vi bara kan. Tänk på att du som kund alltid ska kunna visa legitimation vid utlämningen/leveransen av produkterna.

Leveransbekräftelse

När vi har tagit emot din order får du en orderbekräftelse av oss via e-post. Du får även en ett e-postmeddelande med leveransbekräftelse i samband med att produkten/produkterna lämnar vårt lager.

Transportskador

Om en transportskada skulle uppstå ber vi dig att göra en anmälan om skadan till vår kundtjänst via e-post. Vi följer konsumentverkets riktlinjer och anmälan ska göras inom skälig tid efter det att köparen märkt eller borde ha märkt felet. Det är därför viktigt att du avemballerar och inspekterar dina produkter noggrant. För företag gäller att anmälan om transportskador ska ha inkommit inom sju dagar.
För att ärendet ska kunna handläggas på snabbast möjliga sätt ber vi dig att behålla produktens emballage så att detta kan besiktigas. Beroende på skadans omfattning företas omleverans, avhjälpande eller prisavdrag.

Hämta själv i butik

Du kan välja att Hämta själv som leveranssätt i kassan. Då hämtar du själv dina produkter i vår butik I Örebro när det passar dig under våra öppettider (mån-fre 10.00-18.00 samt
lör 10.00-15.00)

När du väljer Hämta själv i butik betalar du dina produkter med önskat betalningssätt i webbshopens kassa. Observera att vi skickar ett e-postmeddelande till dig så fort produkterna är framtagna och redo att hämtas, så att du inte åker ut i onödan. Observera att ordern återgår till vårt lager 14 dagar efter du mottagit första avisering.

 

 

Sverige

Om du bor i Sverige får du leverans 2-4 arbetsdagar. Leverans sker endast på helgfria vardagar. Beställer du på en helgdag sker leverans under andra arbetsdagen efter din beställning